Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.4g0g0.6g
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g64kcal2g9.6g1.6g2.2g
Valittu annoskoko52g32kcal1g4.8g0.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal0.5g2.4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g62kcal1.9g9.3g1.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951