Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g42kcal1g6.6g1g1g
Valittu annoskoko52g21kcal0.5g3.3g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.3g1.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g41kcal1g6.4g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644