Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 19g3.3kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g66kcal1.4g4.2g4.8g1g
Valittu annoskoko52g33kcal0.7g2.1g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal0.4g1.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g64kcal1.4g4.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525