Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 21g41kcal5.8g0g1.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g7.9kcal0.1g0.3g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 2.3g8.5kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g148kcal15.2g4.6g7.4g0.4g
Valittu annoskoko52g74kcal7.6g2.3g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal3.8g1.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992