Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 18g14kcal2.9g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g17g20kcal0.6g0.6g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)12g31kcal1.1g5.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g132kcal9.4g12.4g4.2g2.6g
Valittu annoskoko52g66kcal4.7g6.2g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal2.4g3.1g1.1g0.7g
Arvot/100g100g127kcal9.1g12g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858