Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g16g15kcal0.1g3.5g0.1g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g19g24kcal3.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g104kcal8.4g8.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko52g52kcal4.2g4.2g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g26kcal2.1g2.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g101kcal8.1g8.1g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451