Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 30g96kcal8g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.6g7kcal0.2g1.3g0g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.6g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g219kcal17.2g4.2g14.6g1.2g
Valittu annoskoko52g110kcal8.6g2.1g7.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g55kcal4.3g1.1g3.7g0.3g
Arvot/100g100g212kcal16.6g4.1g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347