Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.5g2.7kcal0g0.1g0.3g0g
Arla Apetina Feta 3%6.3g6.9kcal1.1g0.1g0.2g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton14g21kcal1.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)12g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g91kcal6.6g5g4.4g0.6g
Valittu annoskoko52g45kcal3.3g2.5g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.7g1.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.8g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248