Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow11g3.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g16g55kcal2.1g11.2g0.2g1.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g188kcal10g25g5.4g2.4g
Valittu annoskoko52g94kcal5g12.5g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna26g47kcal2.5g6.3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24.1g5.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145