Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g13g15kcal2.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g61kcal5.8g3g2.8g1.2g
Valittu annoskoko52g30kcal2.9g1.5g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g15kcal1.5g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935