Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g16g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Katkarapu 11g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Herne 4.7g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 20g64kcal2g12.9g0.2g0.7g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g171kcal8g27.8g2.2g1.6g
Valittu annoskoko52g86kcal4g13.9g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g43kcal2g7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g165kcal7.7g26.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844