Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet16g3.6kcal0.3g0.4g0.4g0.3g
Gorgonzola-uusto, annos 50g12g38kcal2.2g0.1g3.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml20g29kcal0.4g0.5g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g146kcal6.2g2.8g13g0.8g
Valittu annoskoko52g73kcal3.1g1.4g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal1.6g0.7g3.3g0.2g
Arvot/100g100g141kcal6g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300