Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g23g26kcal5.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo1.2g8.3kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g20g22kcal0.6g0.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g115kcal12.6g2g6.6g0.2g
Valittu annoskoko52g58kcal6.3g1g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g29kcal3.2g0.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486