Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala4.7g15kcal0.7g2.8g0.1g0.5g
Maitojuoma, profeel, valio16g3.1kcal0.5g0.3g0g0.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.7g2kcal0.5g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.7g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g20g13kcal2.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g110kcal8.8g10.2g3.8g1.4g
Valittu annoskoko52g55kcal4.4g5.1g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal2.2g2.6g1g0.4g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.8g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040