Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato9g34kcal1.1g7g0.1g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio4.7g14kcal1.2g0g1g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g3g10kcal0.4g1.7g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g207kcal12.4g20.4g8.6g0.6g
Valittu annoskoko52g103kcal6.2g10.2g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g52kcal3.1g5.1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264