Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%3.4g2.9kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 8.2g6.6kcal0.1g1.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa8.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g110kcal7.4g4g6g0.8g
Valittu annoskoko52g55kcal3.7g2g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g28kcal1.9g1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.1g3.9g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267