Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Creme bonjour 14% valkosipuli90g153kcal6.8g2.3g12.6g0g
Juusto, Arla Kadett 5%60g114kcal20.4g0.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g766kcal72.4g33.4g33g15.6g
Valittu annoskoko510g383kcal36.2g16.7g16.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna255g192kcal18.1g8.4g8.3g3.9g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697