Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Hiiva, 50g15g9kcal2g0.2g0.1g0g
Sokeri14g58kcal0g14.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 98g334kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Margariini 80% keskiarvo18g128kcal0.1g0g14.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)30g66kcal3.9g0.1g5.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 60g16kcal0.2g0.9g0.4g1.1g
Rusina18g50kcal0.5g10.8g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1902kcal64g299.6g45g15.8g
Valittu annoskoko510g951kcal32g149.8g22.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna255g476kcal16g74.9g11.3g4g
Arvot/100g100g186kcal6.3g29.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434