Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)374g120kcal12.3g16.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g128kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl56g196kcal7.9g31.4g4.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1006kcal58.2g149g17.6g13.8g
Valittu annoskoko510g503kcal29.1g74.5g8.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna255g252kcal14.6g37.3g4.4g3.5g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534