Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee175g180kcal40.4g0g2.6g0g
Seesamiöljy, Amoy4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Maissitärkkelys 1.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sokeriherneen palko39g12kcal1.3g1.4g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 39g7.4kcal0g1.2g0.2g0g
Pinaatti 78g10kcal1.3g0.3g0.2g1g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g4.7g14kcal0g3.4g0g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 1.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g693kcal96.2g30.4g19.6g10g
Valittu annoskoko510g346kcal48.1g15.2g9.8g5g
Annoskoko puolitettuna255g173kcal24.1g7.6g4.9g2.5g
Arvot/100g100g68kcal9.4g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421