Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 226g172kcal4.2g35g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika, punainen31g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 188g438kcal21.4g2.2g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1276kcal53.8g84g78.8g8.2g
Valittu annoskoko510g638kcal26.9g42g39.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna255g319kcal13.5g21g19.7g2.1g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686