Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 102g203kcal2.7g0.8g19.9g6.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g101g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Katkarapu, rainbow154g154kcal35.3g0g1.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio85g119kcal2.4g5.5g10.2g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g26g46kcal0.4g2.8g3.8g0g
Tilli, tuore 43g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1124kcal87.4g28.6g71.6g19g
Valittu annoskoko510g562kcal43.7g14.3g35.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna255g281kcal21.9g7.2g17.9g4.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430