Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g5.2g17kcal0.4g0.8g1.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Puuroriisi16g55kcal0.9g11.9g0.3g0.4g
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%94g121kcal19.5g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g497kcal46g38.2g17g8.2g
Valittu annoskoko510g249kcal23g19.1g8.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna255g124kcal11.5g9.6g4.3g2.1g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432