Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 46g102kcal8.1g0g7.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 81g184kcal15.4g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi116g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi20g69kcal1.2g14.9g0.3g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl23g79kcal0.5g0.7g8.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.8kcal0.4g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kaali, valkokaali173g37kcal2.1g5.9g0.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1023kcal56.6g47.8g67g9.4g
Valittu annoskoko510g512kcal28.3g23.9g33.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna255g256kcal14.2g12g16.8g2.4g
Arvot/100g100g100kcal5.6g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978