Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 137g313kcal26.1g0g23.4g0g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g4.2g28kcal0g0g3.1g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1080kcal68.6g39.6g69g12.6g
Valittu annoskoko510g540kcal34.3g19.8g34.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna255g270kcal17.2g9.9g17.3g3.2g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425