Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)39g107kcal11.8g0g6.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g113g417kcal9.6g71g10.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g139g49kcal1.4g9.4g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1674kcal103.8g166.6g66.4g5.8g
Valittu annoskoko511g837kcal51.9g83.3g33.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna255g419kcal26g41.7g16.6g1.5g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768