Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)75g26kcal1.8g5g0g2.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.3g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g527kcal44.6g39.2g21.2g6.6g
Valittu annoskoko511g264kcal22.3g19.6g10.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna256g132kcal11.2g9.8g5.3g1.7g
Arvot/100g100g52kcal4.4g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438