Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 80g183kcal10.6g12.3g3.6g30g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1560g4992kcal215.3g904.8g49.9g195g
Auringonkukansiemen 640g3801kcal147.2g80.6g316.8g38.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10200g27846kcal957.6g3091.8g1241g609g
Valittu annoskoko5100g13923kcal478.8g1545.9g620.5g304.5g
Annoskoko puolitettuna2550g6962kcal239.4g773g310.3g152.3g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418