Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2161kcal168.1g12g162.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1801g396kcal18g81g0g36g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Seiti fileitä Findus1201g841kcal192.1g0g3.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1021kcal6g9g108.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g600g480kcal15.6g24g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10206g10122kcal815.2g309.6g622g92.4g
Valittu annoskoko5103g5061kcal407.6g154.8g311g46.2g
Annoskoko puolitettuna2552g2531kcal203.8g77.4g155.5g23.1g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168