Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1067g2428kcal202.8g0g181.4g0g
Tomaattimurska 2134g628kcal12g113.1g4.3g40.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä667g274kcal9.3g54g2g20g
Keittojuurekset, apetit667g173kcal6g32g2g15.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g53g470kcal0g0g53.4g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g400g52kcal2.4g8.4g0.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10208g8266kcal475.8g433.2g497.8g154.4g
Valittu annoskoko5104g4133kcal237.9g216.6g248.9g77.2g
Annoskoko puolitettuna2552g2067kcal119g108.3g124.5g38.6g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345