Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g35g210kcal7.4g2.3g18.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g11g1kcal0.2g0g0.1g8.9g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1272kcal62g39g96.6g17.8g
Valittu annoskoko511g636kcal31g19.5g48.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna256g318kcal15.5g9.8g24.2g4.5g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070