Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK88g149kcal8.8g8.8g8.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g175g61kcal2.8g12.1g0.2g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 25g12kcal0.3g2.3g0g0.4g
Sinappi 5.6g7.4kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 53g11kcal0.4g1.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g603kcal27.4g61g27g10g
Valittu annoskoko511g302kcal13.7g30.5g13.5g5g
Annoskoko puolitettuna256g151kcal6.9g15.3g6.8g2.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174