Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus25g86kcal3.4g0.1g7.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa114g148kcal20.5g1.5g6.3g0g
Valio fraiche 5%35g32kcal1.4g2.7g1.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)70g116kcal2.1g2.8g10.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)18g46kcal5.4g0g2.6g0g
Ketsuppi, Felix13g12kcal0.1g2.8g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)237g309kcal28.4g175.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1496kcal122.6g370g63.2g0g
Valittu annoskoko511g748kcal61.3g185g31.6g0g
Annoskoko puolitettuna256g374kcal30.7g92.5g15.8g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821