Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 113g121kcal26g0g1.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 90g120kcal7.6g15.9g1.8g4.5g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 135g72kcal1.4g14.3g0.1g2.6g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g4.5g16kcal0.8g2g1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.8g12kcal0.4g1.9g0.4g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio150g98kcal2.3g6.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1023g970kcal78.4g85.6g32.8g16.4g
Valittu annoskoko512g485kcal39.2g42.8g16.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna256g243kcal19.6g21.4g8.2g4.1g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087