Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g188g207kcal39.4g0g4.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g20kcal1.2g3.4g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.8g6kcal0.3g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1023g577kcal86.4g13.2g18g3.2g
Valittu annoskoko512g288kcal43.2g6.6g9g1.6g
Annoskoko puolitettuna256g144kcal21.6g3.3g4.5g0.8g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006