Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka11g8.6kcal0.4g2g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g56g19kcal0.6g3.8g0.3g0.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g75g26kcal0.7g4.9g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Kiinankaali 127g26kcal2g2.9g0.4g1.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.5g4.5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1023g315kcal9g34.8g15.4g6.4g
Valittu annoskoko512g158kcal4.5g17.4g7.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna256g79kcal2.3g8.7g3.9g1.6g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929