(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Paprika punainen 39g12kcal0.4g1.8g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 26g102kcal0.6g0.6g11g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton33g59kcal1.5g1.8g4.9g1.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g55g60kcal1.3g2.2g5.5g0g
Tonnikala öljyssä 127g241kcal34.4g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g1066kcal88.4g22g67.4g13.2g
Valittu annoskoko512g533kcal44.2g11g33.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna256g267kcal22.1g5.5g16.9g3.3g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233