Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g158g236kcal26.8g0.6g13.9g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g169g96kcal2.4g20.9g0.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi17g1.7kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g668kcal59g43.6g28.4g0g
Valittu annoskoko512g334kcal29.5g21.8g14.2g0g
Annoskoko puolitettuna256g167kcal14.8g10.9g7.1g0g
Arvot/100g100g65kcal5.8g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902