Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1400g1050kcal238g0g11.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g1750g1190kcal28g260.8g1.8g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g875g525kcal8.8g39.4g35g5.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1050g315kcal21g31.5g4.2g26.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g35g77kcal5.9g5.9g3.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10220g6314kcal603.4g675.2g110.6g63.6g
Valittu annoskoko5110g3157kcal301.7g337.6g55.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna2555g1579kcal150.9g168.8g27.7g15.9g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556