Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g1400g1848kcal294g0g70g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g1400g2786kcal280g0g182g0g
Margariini, Pirkka8.7g63kcal0.1g0.1g7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli350g1050kcal12.6g14.7g105g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%700g1120kcal18.9g18.9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10220g13986kcal1215.8g84.2g956.2g6g
Valittu annoskoko5110g6993kcal607.9g42.1g478.1g3g
Annoskoko puolitettuna2555g3497kcal304g21.1g239.1g1.5g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720