Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.4g0g96g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g648kcal0g0g72g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g660g185kcal4g39.3g1.3g16.5g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Papu valkoinen, keitetty 1200g1291kcal101.2g168g4.2g84g
Tomaattimurska 960g282kcal5.4g50.9g1.9g18.2g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)96g137kcal3.7g8.4g9.9g0g
Harissa 1 annos = 30 g72g201kcal5.7g37.8g6g0g
Ketsuppi, Heinz72g74kcal0.6g17.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g9005kcal613.4g672.4g384g249.4g
Valittu annoskoko5112g4503kcal306.7g336.2g192g124.7g
Annoskoko puolitettuna2556g2251kcal153.4g168.1g96g62.4g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468