KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g2406g3368kcal384.9g60.1g178g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1443g2091kcal46.9g456.1g3.2g9.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Apetit herne maissi porkkana 200g1203g818kcal37.3g144.3g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g12867kcal953.8g1335.4g400.8g20g
Valittu annoskoko5112g6434kcal476.9g667.7g200.4g10g
Annoskoko puolitettuna2556g3217kcal238.5g333.9g100.2g5g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396