Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g102kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 375g1709kcal78.6g0g157.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 675g237kcal31.2g13.2g2g16.9g
Tomaatti 330g75kcal1.8g11.4g1g4.6g
Spagetti 225g737kcal22.9g149.5g2.5g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g6020kcal282.4g406.4g342.8g82.2g
Valittu annoskoko5112g3010kcal141.2g203.2g171.4g41.1g
Annoskoko puolitettuna2556g1505kcal70.6g101.6g85.7g20.6g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143