Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)800g160kcal0g52g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1600g14352kcal0g0g1584g0g
Sitruunamehu, laimentamaton800g168kcal2.4g12.8g0g0.8g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g120g116kcal7.2g20.4g0.5g0g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g80g38kcal1.2g5.8g1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g29756kcal28.4g189.8g3172.8g13.2g
Valittu annoskoko5112g14878kcal14.2g94.9g1586.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna2556g7439kcal7.1g47.5g793.2g3.3g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423