Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 599g589kcal18.3g119.4g2g6.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1493kcal170.8g0g89.9g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1109g388kcal11.1g75.4g5.5g15.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Maito, Kevyt1798g827kcal57.5g86.3g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g411kcal12.2g83.9g1.4g4.2g
Juustoraaste emmental punaleima450g1753kcal130.4g0g134.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g11266kcal804.2g741.6g552.6g55.6g
Valittu annoskoko5112g5633kcal402.1g370.8g276.3g27.8g
Annoskoko puolitettuna2556g2817kcal201.1g185.4g138.2g13.9g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522