Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g718g4305kcal172.2g47.4g387.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1973g2745kcal219g7.9g205.2g0g
Vesi1794g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow538g4843kcal0g0g538.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g23784kcal782.4g110.6g2261.4g0g
Valittu annoskoko5112g11892kcal391.2g55.3g1130.7g0g
Annoskoko puolitettuna2556g5946kcal195.6g27.7g565.4g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703