Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 580g105kcal3.2g14.5g2.3g4.1g
Porkkana 680g222kcal4.2g37.8g1.4g17.3g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Palsternakka 220g140kcal1.1g26g0.9g9.9g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Parsakaali brokkoli 340g119kcal15.7g6.6g1g8.5g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska 840g247kcal4.7g44.5g1.7g16g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g2197kcal79.6g315.8g37.6g127.8g
Valittu annoskoko5112g1098kcal39.8g157.9g18.8g63.9g
Annoskoko puolitettuna2556g549kcal19.9g79g9.4g32g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820