Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1806g2276kcal198.7g5.4g162.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 406g174kcal13.7g19.5g4.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen903g181kcal5.4g34.3g2.7g12.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1355g745kcal21.7g178.6g2.3g11.5g
Oliiviöljy 90g799kcal0g0g90.3g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Tomaattipyree, Pirkka136g111kcal4.6g25.7g1.4g1.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g271g718kcal75.9g0g46.1g0g
Pesto (Pirkka)72g419kcal3.1g2.7g44.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g11001kcal657.6g556g708g60.4g
Valittu annoskoko5112g5501kcal328.8g278g354g30.2g
Annoskoko puolitettuna2556g2750kcal164.4g139g177g15.1g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092