RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 126g180kcal15.7g0.4g12.9g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g100g320kcal0g3g38g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)34g109kcal3.7g21.4g1g4.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g148g495kcal20.4g94.8g3.4g8.9g
Raparperi 80g27kcal0.6g4.4g0.1g1.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g8g0.3g0g
Hermesetas-jauhe4.5g13kcal0.1g2.5g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g2408kcal83.2g278.8g112g34.6g
Valittu annoskoko512g1204kcal41.6g139.4g56g17.3g
Annoskoko puolitettuna256g602kcal20.8g69.7g28g8.7g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435