Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä150g165kcal11.7g27g0.8g12g
Peruna, keskikokoinen 60g107g64kcal1.6g13.9g0.1g1g
Purjosipuli 23g5.3kcal0.4g0.6g0g0.5g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka80g8kcal0.9g0.6g0.2g0.8g
Feta, Arla Apetina 3%67g73kcal12g1.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g801kcal54.8g94.6g20.2g32g
Valittu annoskoko512g401kcal27.4g47.3g10.1g16g
Annoskoko puolitettuna256g200kcal13.7g23.7g5.1g8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449